Με το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΑΛΚΥΟΝΗΣ» συναντήθηκε ο Β.Γκίζας

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ» στο Δημαρχείο Ναυπακτίας την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024. Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του Συλλόγου η Πρόεδρος κ.Βασιλική Παναγοπούλου, ο Αντιπρόεδρος κ.Θάνος Ρισβάς, ο Γενικός Γραμματέας κ.Άκης Θεοδοσόπουλος, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ.Ευτυχία Ανδρονιάδη και ο Διοικητικός Διευθυντής κ.Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος. Παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.Θωμάς Κοτρωνιάς, Σωκράτης Παπαβασιλείου, Γιάννης Παπαϊωαννίδης, Θανάσης Κούκουνας και Νίκος Ραυτόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα προσβασιμότητας, αλλά και πρωτοβουλίες που μπορούν να παρθούν πάντα με γνώμονα την αισθητή βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των Ατόμων με Αναπηρία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και η συγκεκριμένη συνάντηση εντάσσεται στη στενή και εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δήμου Ναυπακτίας και του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ», ο οποίος διακρίνεται για το σημαντικό έργο και τη διαχρονική προσφορά του τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και ευρύτερα.