Επίσκεψη Σταρακά στην Ένωση Αγρινίου


Η πορεία υλοποίησης των Μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, θέματα υποδομών και ενδυνάμωση της συνεργασίας όλων εμπλεκομένων φορέων στην προσπάθεια αναβάθμισης του αγροτικού χώρου, στο επίκεντρο της σύσκεψης στην Ένωση Αγρινίου.

Σύσκεψη εφ’ όλης της αγροτικής ύλης πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, κατά την επίσκεψη της υποψηφίας δημάρχου Χρ. Σταρακά, η οποία και σκόπιμα επέλεξε να προσδώσει ουσιαστικό περιεχόμενο στην παρουσία της, αποφεύγοντας την πιθανή άγρα ψήφων σε ώρα πλήρους λειτουργίας των υπηρεσιών.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, μετείχαν τα μέλη της διοίκησης και κυριάρχησαν θέματα αγροτικού-αναπτυξιακού ενδιαφέροντος, υπήρξε δε διεξοδική συζήτηση και αναλυτική ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, αφού ευχαρίστησε την αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια δήμαρχο Αγρινίου κα. Χριστίνα Σταρακά για την εποικοδομητική επίσκεψή της και την πάντα πρόθυμη στάση της στο να συμβάλει στην προώθηση ζητημάτων που απασχολούν τον αγροτικό τομέα, αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που η Ένωση Αγρινίου είχε με τις υπηρεσίες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας όλο το προηγούμενο διάστημα, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στην υλοποίηση μέτρων και δράσεων του ΠΑΑ.

Η κα. Σταρακά επεσήμανε τη «θεσμική ευγένεια» που επέδειξε η Ένωση όπου χρειάστηκαν παρεμβάσεις και σημείωσε ότι η αποδοτική για τους αγρότες αυτή συνεργασία αποτελεί οδηγό για το μέλλον. Τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη έντασης της προσπάθειας, ενόψει της αναθεώρησης της ΚΑΠ και της νέας προγραμματικής περιόδου, παρουσιάζοντας, ταυτόχρονα, τον προγραμματισμό παρεμβάσεων που έχει γίνει, σε θέματα που αφορούν την παραγωγική διαδικασία στην περιοχή και ευρύτερα στην Αιτωλοακαρνανία, καταθέτοντας σκέψεις και συγκεκριμένες προτάσεις για περαιτέρω συνεργασία.

Κλικ για να δείτε το σλάιντ

 

 

The post Επίσκεψη Σταρακά στην Ένωση Αγρινίου appeared first on Ένωση Αγρινίου.