ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΜΦΙΓΑΛ: 2ο «Άλμα Ανάπτυξης» για την Αιτωλοακαρνανία


Η αξιοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων, των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των δυνάμεων του ανθρώπινου δυναμικού της Αιτωλοακαρνανίας αποτελεί τους κομβικούς στόχους της πρωτοβουλίας για την διεξαγωγή ενός θεσμικού συνεδρίου, που με την υποστήριξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και της ΑΜΦΙΓΑΛ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 17:00 μ.μ. και την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 09:00 π.μ., στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Βασικοί στόχοι του συνεδρίου είναι η διερεύνηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αιτωλοακαρνανίας που δύναται να συμβάλλει στη βιώσιμη και μακροχρόνια ανάπτυξή της.

Κατά τις εργασίες του συνεδρίου, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, θεσμικοί και στελέχη του πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα, συνεταιριστικές οργανώσεις, συζητούν και προσεγγίζουν καίρια θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να διαμορφώσουν το πλαίσιο των πρακτικών που συνθέτουν το ανταγωνιστικό προφίλ της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και να προσδιορίσουν τον ρόλο που επιδιώκει να διαδραματίσει σε εθνικό επίπεδο.

Οι ενότητες και οι ομιλίες του συνεδρίου προσανατολίζονται στους εξής άξονες:

  • Γυναικεία Επιχειρηματικότητα
  • Αθλητικές Υποδομές
  • Κοινωνικές Δομές Αλληλεγγύης
  • Ενέργεια και Περιβάλλον

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, πολιτικοί, εκπρόσωποι όλων των βαθμών αυτοδιοίκησης, παραγωγοί και στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου.

 

 

The post ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΜΦΙΓΑΛ: 2ο «Άλμα Ανάπτυξης» για την Αιτωλοακαρνανία appeared first on Ένωση Αγρινίου.