Πρόσκληση συμμετοχής σε δυο ακόμη ενεργειακά έργα


Για όσους δεν κατέστη δυνατό να συμμετάσχουν στις Ενεργειακές Κοινότητες και στα έργα που ήδη είναι σε εξέλιξη από την Ένωση Αγρινίου.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, συνεπής με την υπόσχεση που είχε δώσει, να εργαστεί ώστε να αποκτήσουν τη δυνατότητα επενδύσεων σε ενεργειακά έργα και όσοι δεν στάθηκε δυνατό να συμμετέχουν στις Ενεργειακές Κοινότητες που συγκρότησε, ανακοινώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι και κατ’ απόλυτη προτεραιότητα όσοι είχαν καταθέσει αιτήσεις για τα αιολικά πάρκα, μπορούν να προσέρχονται στα κεντρικά γραφεία της Οργάνωσης, προκειμένου να ενημερωθούν για τα δυο νέα επενδυτικά σχέδια, σε αιολική και υδροηλεκτρική ενέργεια.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται καθημερινά στα κεντρικά μας γραφεία, στην οδό Παπαϊωάννου 23 στο Αγρίνιο, από 8:00 το πρωί μέχρι 3:00 το μεσημέρι, από σήμερα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και για δέκα ημέρες, ήτοι μέχρι και την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019.

Οι επενδύσεις αφορούν σε αιολικό πάρκο ισχύος 11,9 MW και σε υδροηλεκτρικό ισχύος 4,2 MW.

Αναλυτικές πληροφορίες για το αιολικό έργο θα βρείτε ανοίγοντας το διπλανό σύνδεσμο: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΕ ΑΙΟΛΙΚΟ

Για το υδροηλεκτρικό έργο, αντίστοιχες πληροφορίες θα βρείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΕ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

 

 

The post Πρόσκληση συμμετοχής σε δυο ακόμη ενεργειακά έργα appeared first on Ένωση Αγρινίου.