"Επιχειρηματικότητα στην Κρίση"​ Εκδήλωση στα πλαίσια του Συνεδρίου «Athens ΜoneyShow 2018»: Δευτέρα 8 Ιανουαρίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

"Επιχειρηματικότητα στην Κρίση"​
Εκδήλωση στα πλαίσια του Συνεδρίου
«Athens ΜoneyShow 2018»

 Αγαπητές  μας Φίλες και Αγαπητοί μας  Φίλοι και Συμπατριώτες

 

Η Ενωσή μας , στα πλαίσια του Συνεδρίου «Athens ΜoneyShow 2018» που πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο  Ηilton,θέλοντας και φέτος να στηρίξει έμπρακτα  και να προβάλει την Επιχειρηματικότητα, που τόσο την έχει ανάγκη η πατρίδα μας την στιγμή αυτή και   παράλληλα  να προβληθούν καλές επιχειρηματικές πρακτικές από   Επαγγελματίες(Ανδρες και Γυναίκες) που επένδυσαν στην κρίση,   έθεσε υπό την  την αιγίδα της την εκδήλωση της Εταιρείας Συμβουλευτικής και προβολής Επιχειρήσεων «DoricBusinessHarmonyPC» με θέμα: " Η Επιχειρηματικότητα μετά την Κρίση" ,την Δευτέρα  8 Ιανουαρίου ώρα  20.00-22.00 στην αίθουσα Τερψιχόρη C στο Ξενοδοχείο Hilton.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:

1.Καλωσόρισμα και Εισηγήσεις

·         Καλωσόρισμα  και σύνδεση του Πολιτισμού με την Επιχειρηματικότητα από την  Πρόεδρο  της  Ενωσης Γυναικών Φωκίδος, κα Λαμπρινή Κουφάκη .

·         «Παρουσίαση των Υπηρεσιών καθώς και των δράσεων  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» της Doric Business Harmony PC, Αιμιλία Βρεττού  Ιστορικός –Αρχαιολόγος και Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης Πελατών της Doric Business Harmony PC.

·         «Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα»,Ομιλητής Μιχάλης Δρίτσας, Μηχ. Μηχανικός / Οικονομολόγος (MBA), Αντιπρόεδρος της Δωρικής Αδελφότητας και Υπεύθυνος του  Τομέα Περιφερειακής Ανάπτυξης.

·         «E-Tourism»,Ομιλητής   Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης, Καθηγητής του Τουριστικού Marketing και Συγγραφέας.

·         «Καλές Επιχειρηματικές Πρακτικές», Κωνσταντίνος Λιάπης,Ιδρυτής της Εαιρειας DoricBusinessHarmonyPC, Οικονομολόγος, MSc in E-Commerce andDiplomainDigitalMarketing

 

2.Παρουσίαση Επιχειρηματικών Εμπειριών και Απονομή των «ΒΡΑΒΕΙΩΝ DORIC 2018»

-Παρουσίαση Εμπειριών  από  Επιχειρηματίες που άντεξαν και δημιούργησαν στην Κρίση και που συνεργάζονται με την  Εταιρεία DoricBusinessHarmonyPC.

 

Βράβευση  Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών που προβάλλονται στον Επαγγελματικό Κατάλογο Doricκαι  συνεργάζονται με την Εταιρεία DoricBusinessHarmony  PC. Τα χαρακτηριστικά των επιχειρήσεων που θα βραβευτούν σχετίζονται με την έμφαση στην καινοτομία και την εξωστρέφεια,  Επιχειρήσεις που γεννήθηκαν ή επένδυσαν μέσα στην κρίση, αύξησαν την απασχόληση, ανέπτυξαν επιχειρηματικές συνεργασίες,καθώς και Επιχειρηματικοί φορείς που   συνέβαλλαν και συμβάλουν στην προβολή και υποστήριξη  νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών  και Καλών Επιχειρηματικών πρακτικών.

 

Για την καλύτερη οργάνωση της Ημερίδας μας παρακαλούμε να μας γνωρίσετε έως την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου την συμμετοχή σας στην εκδήλωση καθώς  και των αριθμό των ατόμων που θα σας συνοδεύουν , ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στο 6936522840

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή,  για την Ένωση Γυναικών Φωκίδος να παραβρεθείτε στην  χρήσιμη και χρηστική εκδήλωσή  μας γιατί η στήριξη και προαγωγή της επιχειρηματικότητας δημιουργεί απασχόληση, παράγει εισόδημα και συμβάλει στην κοινωνική συνοχή.

 

Σας περιμένουμε !

Καλές Γιορτές και Καλή και δημιουργική Χρονιά με προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

 

Με Τιμή

Λαμπρινή Κουφάκη

Πρόεδρος Ένωσης Γυναικών Φωκίδας

Διαβάστηκε 149 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δήμος Ναυπάκτου: ημερίδα
top