Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου: κοπή πίτας 2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΝΑΥΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ Ι. Π.  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα ο Ναυτικός Όμιλος έκοψε την πίτα του, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του στο λιμάνι.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι αθλήτριες του ΝΟΜ,  Κέκελου Αθηνά για την επιλογή της από  την Εθνική Ομάδα καγιάκ σπριντ και για τις Πανελλήνιες διακρίσεις  της το 2014. Η Ντρε Πέπη για την 3η νίκη της στο Κ1 ΚΑ 500μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ το 2014 και η Στρωματιά Καλλιόπη για την 2η νίκη της στο Κ2 Γυναικών 500μ στο 24ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Επίσης το ΔΣ τίμησε με αναμνηστική πλακέτα, τον Σέρβοομοσπονδιακό προπονητή Dragan Plavsic-Gagi, που για 5η χρονιά επέλεξε για την χειμερινή προετοιμασία, της Σέρβικης Ολυμπιακής Ομάδας καγιάκ, τα φιλόξενα νερά της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού και ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε ότι επιτέλους πρέπει σαν περιοχή να εκμεταλλευτούμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος , ο οποίος δήλωσε ότι ο Δήμος είναι πρόθυμος να βοηθήσει στα σχέδια του ΝΟΜ, ώστε το Μεσολόγγι να γίνει αθλητικός – προπονητικός προορισμός.

 Ήδη με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ν.Καραπάνου, το χρόνιο αίτημα μας που ήταν η πρόσβαση στο δίαυλο που είναι και το κύριο προπονητικό πεδίο του κανόε καγιάκ, επιτέλους είναι πραγματικότητα. Θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις στον δίαυλο, οι οποίες θα διευκολύνουν τις προπονήσεις .

Επίσης παραβρέθηκαν, ο ιδρυτής του κέντρου Λόγου και Τέχνης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Νίκος Κορδόσης, φίλος και υποστηριχτής του Ν. Ομίλου. Ο πρώην διευθυντής φυσικής αγωγής και η ψυχή των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, την τελευταία τριακονταετία, Δημήτρης  Μαντζουράτος. Ο πρώην πρόεδρος του Ε.Κ. Μεσολογγίου, Αλέκος Μαστρανδρέου. Ο ιδρυτής και επικεφαλής των «BLUEREBELS», παγκόσμιος πρωταθλητής στην ελεύθερη πτώση και προπονητής μας στην υδατοσφαίριση, Γιάννης Δελαπόρτας, ο οποίος με παρέμβαση του, περί Ελληνο-Σερβικής  φιλίας, φόρτισε συναισθηματικά την ατμόσφαιρα. Η εκπρόσωπος του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού, Μαλβίνα Καρανίκα. Αντιπροσωπία του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, με επικεφαλής τον  6ο Ολυμπιονίκη στην υδατοσφαίριση , στην Ατλάντα, Μάκη Γιωργαρά και ο Γραμματέας του Εμπορ/κου Συλλόγου Μεσολογγίου και μέλος μας, Ντίνος Πασιόπουλος.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε σύσκεψη με τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών, σχετικά με τη διοργάνωση του Ιστιοπλοϊκού αγώνα τις 30/5, με την ονομασία  «ΙΟΝΙΑΝ REGATA» , η οποία περιλαμβάνει μία ιστιοδρομία 38ΝΜ με αφετηρία το Μεσολόγγι και τερματισμό στο Βαθύ της Ιθάκης και εκδηλώσεις στο Μεσολόγγι και στο Βαθύ αντίστοιχα.

Επειδή ο Ν. Όμιλος τοποθετείτε ευθέως σε όλα τα ζητήματα, στα πλαίσια του εννόμου συμφέροντός του, επισημαίνουμε ότι με τις μέχρι τώρα, στρατηγικές του κινήσεις  στο θαλάσσιο μέτωπο, ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος μας  εκπλήσσει  θετικά. 

Διαβάστηκε 784 φορές
top