ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 “Ετήσιο μνημόσυνο των μεγάλων ευεργετών και δωρητών της Άμφισσας”.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00πμ θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Άμφισσας το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο των μεγάλων ευεργετών και δωρητών της Άμφισσας. Ακολούθως και ώρα 11:00πμ θα αποδοθεί τιμή στη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη Γιαγτζή και των άλλων ευεργετών της πόλης, στο μνημείο του Νικολάου Γιαγτζή στο Γυμνάσιο Άμφισσας, όπως ήταν καθιερωμένο τα παλαιότερα χρόνια τη συγκεκριμένη ημέρα.

 

Προκειμένου να τιμηθεί, όπως αρμόζει, η μνήμη των μεγάλων ευεργετών και να αναδειχθεί η προσφορά τους και το ξεχωριστό τους παράδειγμα, καλούνται να παρευρεθούν όλοι οι Αμφισσείς και οι δημότες του Δήμου μας, ιδιαιτέρως δε οι συγγενείς- απόγονοι των ευεργετών καθώς και οι εκατοντάδες υπότροφοι και φοιτήσαντες στις εκπαιδευτικές δομές που οραματίστηκαν και δημιούργησαν οι μεγάλοι ευεργέτες.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έχουμε τη τιμή να σας προσκαλέσουμε στο καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αειμνήστων Μεγάλων Ευεργετών και Δωρητών της πόλεώς μας, το οποίο τελούν οι Διαχειριστικές Επιτροπές των ιδρυμάτων Άμφισσας, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, την Κυριακή (Ορθοδοξίας),25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ..

Παρακαλούμε όπως μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Διαβάστηκε 91 φορές
top