Οι «ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ», ετοιμάζονται για να κυκλοφορήσουν! ΕΣΥ, θα λείπεις;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η «ΑΡΧΕ- ΤΥΠΟ» , μια  από τις μεγαλύτερες εκτυπωτικές επιχειρήσεις στη Στερεά γη, ανακοινώνει πως προχωρά στην παραγωγή  της περιοδική έκδοσης ποικίλης ύλης με τίτλο «ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ»*, μια τετράχρωμη έκδοση που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του χρόνο  και θα ακουμπά το αναγνωστικό κοινό όλης της Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτία, Εύβοια, Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα.  

 

 

Ένα περιοδικό, σε τιράζ 10.000 τευχών, που θα βρίσκεται  στην αρχή της κάθε εποχής του χρόνου ( Χειμώνα, Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο) ΔΩΡΕΑΝ και στις πέντε Περιφερειακές Ενότητας της Στερεάς Ελλάδας.

 

 

Οι «ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ», όπως φανερώνει και ο τίτλος της περιοδικής ποικίλης ύλης έκδοσης,  έρχονται για να μιλήσουν με τους «πρωταγωνιστές» της Στερεάς Ελλάδας στον κοινωνικό, πολιτικό, επιχειρηματικό και πολιτιστικό τομέα, έρχονται να «ανακαλύψουν» πρόσωπα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ξεχώρισαν στον αντικείμενό τους!

 

 

 

Οι «ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ», ετοιμάζονται για να κυκλοφορήσουν!

 

ΕΣΥ, θα λείπεις;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

 

Εκδότης: ΑΡΧΕΤΥΠΟ – Ευάγγελος Μυταράς (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" rel="nofollow">director@arxetypo.gr )

 

Σύμβουλος Έκδοσης: Ευτυχία Μυταρά

 

Διευθυντής Σύνταξης: Λάμπρος Αριστ. Ρόδης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" rel="nofollow">rodislambros@gmail.com)

 

Αρχισυντάκτης: Βαγγέλης Καρανικόλας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" rel="nofollow">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

 

Εμπορική Δ/νση: Ελένη Μυταρά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" rel="nofollow">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

 

ArtDirector: Στάθης Γεωργίου

Συντονισμός ύλης: Αναστασία Λαμπροπούλου

Διαβάστηκε 136 φορές
top